пʼятницю, 31 серпня 2018 р.


23.08.2018р.  Віртуальна гра – подорож: «МІЙ КРАЙ ДЕ Я ЖИВУ, УКРАЇНОЮ ЗОВУ.»
                     На землі великій
                     Є одна країна:
                      Гарна неповторна,
                      Красна, як калина
                                     І живуть тут люди,
                                    Добрі, працьовиті,
                                    І скажу, до речі, 
                                   Ще й талановиті.     
   Незалежність для України – не просто слово. За ним вельми складна вікова історія нашого народу –від сивої давнини до сьогодення.
    Україна наша ненька.
    Україна наша земля,наш рідний край. Україна…, вона в усьому, що нас оточує: в місяці, в зорях у кожному камінчику, деревці. Це і червона калина, що росте на подвірї біля хати і рушничок вишитий старенькими бабусиними руками. Україна – це й зелена трава у дворі вашого дому.
   Отже, як ви уже здогадалися наша віртуальна гра-подорож пройде містами нашої України в різних куточках.
     До дня Незалежності України бібліотекар: Величко Поліна підготувала книжкову виставку: "КРАЮ МІЙ ТУТ Я ЖИВУ» , та коротенько розповіла про  Україну, населення, значення нашої країни. Віртуальну гру продовжила Ткаченко Ірина. ЇЇ розповідь була про наше маленьке, маловідоме містечко Побузьке. Значення нашого населеного пункту, людей талановитих  та багато цікавого про своє селище ми дізналися з розповіді Ірини. Галіцин Дмитро- розповідав  про м. Кропивницький  яке відвідав він нещодавно, знаменитий дендропарк та найзаповітніші куточки нашої області. Ткаченко Вікторія нещодавно відвідала м. Вінницю, вона всім довела, що місто гарне, особливо неперевершене  фонтанами, які нещодавно збудували тут, від яких не можна відвести очей. Рогоза Єлізавєта  на екскурсії була  в   м. Києві. Вона розповіла про ті місця де побувала на київщині, чим її сподобалося це місто, довела, що нам українцям є чим гордитися. Білоус Дмитро зі своєю сестричкою Вікторією проживають в м. Миколаєві та літні канікули провели  в  Побузькому. Відвідуючи нашу бібліотеку Дмитро і Вікторія перечитали багато книг і неодноразово брали участь у  проведенні   масових заходів.  Дмитро  розповідав про знаменитий зоопарк, порт та інші знамениті місця Миколаївщини, Баланюк  Людмила  Борисівна вела розмову про м.  Южноукраїнськ - де вона побувала в гостях. Відвідуючи різні краєзнавчі куточки цього,  новенького містечка .  Всі присутні,  за розповіддю  Салтикової   Єлізавєти, побували в знаменитому  Софіївському парку м. Умані. Лізочка багато цікавого розповіла про Софіївський парк. 
     Діти вели активну участь в цій грі, доповнюючи один одного. І на завершення  подорожі –гри , діти провели конкурс  «Хто  знає найбільше назв міст України».
    І ти юний громадянин нашої славної Держави, маєш своїми вчинками і гарними справами доводити повсякчас, що достойний цього гордого ймення – Українець!
    Для цього треба зовсім не багато  шанувати своїх батьків,  утверджувати рідну мову,  гарно  вчитися, щоб у майбутньому стати гордістю своєї держави.  Та якнайбільше дізнаватися про все і всіх нашої неньки  України.                                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар