понеділок, 3 вересня 2018 р.

3.09.1218р.  Літературний вернісаж:" ДО КРАЇНИ ЗНАНЬ МАНДРУЄМО."                                                                                                                                                                                                       
                  Література вчить жити, стає підручником життя завдяки тому, що сприймання художнього образу пробуджує естетичні почуття в їх тісній єдності.

                                                                                  В. Сухомлинський.

                До нашої бібліотеки на літературний вернісаж;" До країни знань мандруємо," завітали учні 2 в класу - вчитель Ірина Миколаївна та 2-б класу- керівник Олена Миколаївна. Молоді  педагоги, вели розмову зі своїми вихованцями про добро, про нашого земляка-педагога В. Сухомлинського та літературно-художні книги. Бібліотекар Поліна Вікторівна, дозволила дітям самостійно оформити книжкові виставки:"Мандри книг","Лиш з добра і любові, проростає колосся життя" і "Краю мій тут я живу." Діти з радістю підбирали потрібну літературу і розкладали відповідно до назв виставки.
              Працівники бібліотеки вдячні нашим педагогам за їх свідомість, що саме вони дають дітям виховання, красу, щастя, радість, життя пізнання добра. Бо це ви, даєте незабутні уроки справедливості добра. І чим більше  діти будуть читати книг, тим більше буде у них позитивних рис людини, теплих промінців, як у сонця. Хай проведений літературний вернісаж, приведе маленьких користувачів нашої бібліотеки до знань читання, а літературна книга завжди буде у них на шкільному столі. В ній вони знайдуть багато відповідей, які життя поставить перед ними.








Немає коментарів:

Дописати коментар