понеділок, 13 серпня 2018 р.

13.08.2018р. Голосні читання: «Ми віримо в силу дружби, слова і доброти.» (100-р.В.Сухомлинського)


 Щоб дитина була палко  зацікавлена навчанням їй необхідне багате, різноманітне, приваблююче, інтелектуальне життя. (В. Сухомлинський)
 Бібліотекар П.Величко з користувачами бібліотеки провели голосні  читання творів В. Сухомлинського. Його твори навчають нас доброти, дружби, допомагають перемогти зло, збагачують знання чудовим та гарним вчинкам. Творами В. Сухомлинського захоплюються всі країни. Ми впевненні, що коли дитина ознайомиться з книгами нашого земляка, то вона обов`язково залишить глибокий слід. Тому, що звички виховані в  молодості, зберігаються на все життя.
    Діти та дорослі прочитали оповідання: «Квітка дружби», «Білка і добра людина», «Красиві слова і красиве діло», « Як Юрко себе виховував», «Глуха дівчинка», « Миколка, Вітя й цуцення» та інші. У проведенні голосного читання приймали участь: Голімбієвська Анна з мамою Оксаною Миколаївною, Самойлюк Катерина  Володимирівна з донькою Єлізавєтою, Баланюк Людмилою Борисівною, Пілявський Тімур з бабусею Пілявською Ольгою Петрівною,Ковтуцький Ігор з момою Анжелою Володимирівною, Нечитайло Діана з сестричкою Аліною.
    Любити Україну- це вивчати твори  В. Сухомлинського. В них висвітлюється вся краса українського народу, її квітучі сади, співучі та доброзичливі люди. А прочитані твори Побузькими  користувачами бібліотеки , буде наша квіточка у великому вінку пам`яті Василя Олександровича Сухомлинського.







Немає коментарів:

Дописати коментар