пʼятницю, 23 листопада 2018 р.


Вічна пам”ять  павшим за СВОБОДУ!
Наш уклін від сліз солений до землі!
Ви-сини-герої із народу
За Вкраїну склали голови свої.
               І.Тарнавська
Чотири  роки відділяють нас від подій Революції Гідності – лютневих днів, коли кращі з кращих віддали своє життя за право жити у вільній державі. Народ назвав їх Небесною Сотнею – українців та іноземців, які загинули в Києві на Майдані. Вони пішли у Вічність — за честь, за волю, за право бути Громадянином.
   Герої Небесної Сотні своєю жертовністю показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Тяжкі дні лютого 2014-го уже стали часткою історії, але емоції й спогади завжди житимуть у наших серцях. Ці дні назавжди змінили хід історії України.
  З нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні  бібліотека  для  учнів  3- А класу  Побузької  ЗОШ, класний керівник Маніта  Лариса  Михайлівна провели  Інформаційно - просвітницький захід "Майдан, що змінив долю України"
 Учням за допомогою відеоматеріалу та книжкової  виставки бібліотекарі розповіли про трагічні події Революції Гідності та постаті героїв Небесної Сотні. На заході була представлена  книга  Г.Кирпи  «Мій тато став зіркою»  – зворушлива оповідь маленької дівчинки, тато якої загинув на Майдані...  Книги про події  на  майдані дуже зацікавили маленьких  наших  читачів.   Діти   запалили  свічки  в пам'ять  загиблих  героїв  України.









Немає коментарів:

Дописати коментар