середу, 11 квітня 2018 р.

Мандрівка казкою


Як добре, що казка усіх нас зібрала,
Дорослих і діток разом поєднала.
Гукайте іще нас з собою в мандрівку –
Ми знову прийдемо до вас на підтримку
     На початку квітня діти і дорослі святкують день народження дитячої книги. З моменту появи на світ людина починає вчитися ходити, говорити, пізнавати навколишній світ. Сонячний промінь і метелик, який сів на квітку, кумедна картинка і добра пісня, весела гра і улюблена книга – перші вчителі дитини.
Книга! Вона поруч від самого народження.З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.
 Чи знайдеться у світі таке місто, такий куток, де б не було книжок чудового казкаря — Андерсена! І чи знайдеться в культурному світі таке людське серце, в заповітній глибині якого не було б місця для любові до цього дивовижного письменника?Андерсен - автор всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих. Його твори, перекладені більш ніж 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок. Для учнів 4-Акласу,кл. керівник Наумова Тетяна Анатоліївна  проведено бібліотечний урок «Мандри казковими шляхами Г.Х.Андерсена». Юні читачі з великим задоволенням слухали розповідь бібліотекарів  про життя і творчий шлях великого казкаря Г. Х. Андерсена, данського письменника. Тетяна Анатоліївна  доповнила розповідь бібліотекарів цікавими невідомими фактами з життя улюбленого казкаря.Цікавою була для дітей і літературна вікторина - змагання « Найуважніший читач». Переможці вікторини  одержали  чудові подарунки.










Немає коментарів:

Дописати коментар