неділю, 2 жовтня 2016 р.

День відкритих дверей храму мудрості

      
     «Любов до книг – любов до мудрості».
                                                            Де Бюрі
   Є у вересня  особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день бібліотечні працівники відзначають своє  професійне свято –  Всеукраїнський день бібліотек.  Кажуть, покажіть нам свої бібліотеки, і ми скажемо, що являє собою держава, у якій ви живете. Ми пишаємося тим, що маємо це свято , як вияв глибокої поваги до нашої праці.  В цей день ми приймаємо вітання від наших користувачів і звітуємо перед ними  про  досягнення  бібліотеки. День відкритих дверей  розпочався з презентація книжкової виставки – історії «Новий погляд на знайому бібліотеку» та  презентація відео – ролика бібліотеки «Острів щасливого дитинства». Малюнки учнів 4- В класу Побузької ЗОШ І-ІІІ ст.. розповідали про бібліотеку та запрошували до бібліотеки Відкритий перегляд нових  надходжень до бібліотеки  «До скарбниці знань» зацікавив  всіх присутніх. Насолоду від читання творів В. Сухомлинського одержали  бібліотекарі і діти  1- 4 класів(керівники Ткачук І. М. Та Чернійчук Т. Л.) взявши участь у флешмобі  . В осінньому парку ,з сонечком ,що дарувало тепло  в цей день , особливо зворушливо звучали , наповнені добротою твори  мудрого вчителя. З задоволенням  відвідувачі бібліотеки брали участь у акціях : «Відчуй себе бібліотекарем»,«Виконай своє замовлення».                                                                                                                     
     Одержали ми в цей день привітання,дарунки від користувачів,ми ж пригощали   солодкими  даруночками найменших відвідувачів бібліотеки. Чудовий подарунок бібліотека одержала від Голови Побузької селищної ради  Слободянюка С. П. -  підписку на переодичні видання на 2017 рік , а від Кирилюк Н.К. -  радника  Побузької селищної ради  чудовий портрет  
Т. Шевченка , майстерно зроблений власними руками, вишитий  бісером. Дякуємо за такий цінний подарунок. Окремо дякуємо , працівникам Будинку культури  ПФК та всім учасникам прекрасного концерту ,за пісні  що дарували нам ,за увагу Голови селищної ради до нашої праці, за теплі його слова. Дякуємо всім   , хто  створив для нас дійсно  тепле і веселе свято . Ми завжди  чекаємо на вас  та раді зустрічі з вами.

         Дарунок   Кирилюк  Наталії   Костянтинівни, вишитий  власноруч
бісером, портрет Т.Г. Шевченка


























                                                                              

.

Немає коментарів:

Дописати коментар