суботу, 15 жовтня 2016 р.

«України вірнії сини»


"Було колись — в Україні
Ревіли гармати;
Було колись — запорожці
Вміли пановати."
                (Тарас Шевченко)
В усі часи український народ шанував своїх захисників, адже захист своєї Вітчизни справа свята. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі. З метою національно-патріотичного виховання  в Побузькій міській бібліотеці   для  дітей пройшов цикл масових заходів приурочений до Дня захисника  України,до Дня  українського козацтва  та  Покрови святої Богородиці.
    13 жовтня відбулася презентація  виставки – панорами  «України  вірнії сини» .На виставці представлені книги,  документи, які  розповідають про історію України, про козацьку епоху, яка надзвичайно багата подіями і героям,героїв нашого часу ,наших  земляків, що загинули  захищаючи  рідну Україну. Національно – патріотична година  «Свято мужності і відваги» ,яку ми провели  з учнями  3 –а класу Побузької ЗОШ І – ІІІ ступенів, класний керівник Наумова Тетяна Анатоліївна,була спрямована виховання у дітей любові до свого народу, відданості своїй Батьківщині, збереження кращих військових традицій та звичаїв та уславлення героїв свого народу.Тетяна Анатолівна ,розпочала свою розповідь за свята є молитви за Україну. В якій, всі ми просили миру процвітання рідній землі, щоб повернулися ,та вже ніколи не йшли на війну рідні та близькі. 
 Під час заходу  майбутні  захисники, маленькі козачата  змагалися  і швидкому одяганні, і поїданні каші , і в гарній стройовій пісні,різними конкурсах. Дівчатка  також  вболівали  за своїх козаків, допомагали здобувати їм перемогу і піснями, і відгадками загадок. З українським гумором ,піснями з присмаком смутку, що  не всі діти зараз мають змогу  так проводити свій час, пройшов захід. На останок  діти  зробили  для бібліотеки чудовий подарунок – книги. Провівши  акцію «Подаруй  книгу - бібліотеці», діти  поповнили  фонд бібліотеки  новими книгами. Дякуємо всім родинам ,за турботу та увагу до нашої бібліотеки.















Немає коментарів:

Дописати коментар