неділю, 18 вересня 2016 р.

Тиждень знань

                            І дорослим і малечі                           
                                               Варто знати певні речі
                                             Щоб здоров’я вберегти
                                            Й не довести до біди
     Цікавими і змістовними пройшов  в  Побузькій  міській  бібліотеці для дітей, з 12.09 по 16.09 , Тиждень знань: гра – вікторина « Хто відмінний пішохід »  з учнями 3-4 класів, правила спілкування « Ми та інші » з учнями 5 -6 класів,  «Природа джерело краси та добра » -  краєзнавча мандрівка з учнями 2- 4 класів, «Книга вчить – добро творить» - відкритий перегляд літератури для  учнів 1- 9 класів. Діти своєю допитливістю  та цікавістю підпадають під  так звану групу ризику, адже в пошуках чогось незвичного спричиняють надзвичайні ситуації або стають їх жертвами. І попередити, проінформувати  їх про небезпеку, познайомити з першочерговими діями з ліквідації надзвичайних ситуацій та правилами порятунку власного здоров’я та оточуючих – це головна мета, нас дорослих.
      А головний висновок, який зробили діти під час Тижня знань, - це те, що знання потрібні всім і завжди, в тому числі й у повсякденному житті. І завдання кожного –  дотримуватися своїх прав і обов’язків, не порушуючи прав і законних інтересів оточуючих людей.Любити себе, природу,світ який нас оточує.
          Загалом, підсумовуючи  результати проведення Тижня знань з можна з впевненістю констатувати, що питання  безпеки життєдіяльності підростаючого покоління  в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь  залежить  їх майбутнє – щасливе та безпечне.


















Немає коментарів:

Дописати коментар