четвер, 2 червня 2016 р.


           Побажання до Дня захисту дітей завжди самі світлі і теплі, адже дитяча посмішка і радісні оченята - це наше найбільше багатство. Свято 1 червня нагадує, що щасливе дитинство повинно бути у кожного малюка!Чудове свято для дітей  Побузького  провели влада селища та вся громада. Звісно ,що керівництво  феронікелевого комбінату ,як завжди . самі перші відгукнулися на прохання допомогти  в проведенні свята для дітей . І, як завжди ,надали велику  спонсорську допомогу. Але майже кожна сім’я долучилася  до організації  свята.


        Сьогодні  можна сказати, що свято порадувало і дітей , і їх рідних . Ми  не залишилися осторонь  чудового дійства. 1 червня, з ранку , ми разом з вихователями  шкільного табору «Усмішка» провели конкурс малюнків : «Намалюй свою мрію». Самі сміливі  мрії наших дітей  розквітли на центральній вулиці  селища.  А вже у другій половині дня пройшла святкова хода  майбутнього України разом  з батьками ,яка завершилася  тисячним танцювальним флешмобом.  Потім були вітання,нагородження родин, святковий концерт ,конкурси, майстер- класи,які провели  ми, бібліотекарі  та працівники  дитячого дошкільного закладу «Орлятко», лотерея , дискотека.              
       Картина «Мирна  Україна» ,яку писав,кожний бажаючий , буде передана   воїнам – землякам  АТО. Виставка кращих читачів та волонтерів  Побузької міської  бібліотеки для дітей мала великий успіх. Закінчилося свято великою дискотекою  для різних вікових категорій. Зрозуміти , хто більше веселився дорослі чи малеча зрозуміти було важко.  
        Хочеться вірити ,що підростаюче покоління мирної України ,своїми знаннями ,працею доведуть свою любов до своєї держави.                                                   










 

 





 
 
 
 
 
 











                     

























1 коментар:

  1. Дуже гарне вийшло свято! І погода не підкачала. Дякуємо всім організаторам за цей справжній дитячий день, бо проведена просто титанічна робота! Дякую ще раз!

    ВідповістиВидалити