пʼятницю, 1 жовтня 2021 р.

День відкритих дверей "Книжкова круговерть"

 

#Travelденьубібліотеці

    До Всеукраїнського  дня бібліотек Побузька міська бібліотека для дітей організували для читачів та гостей  День відкритих дверей «Книжкова круговерть». Програма свята була насиченою різноманітними формами. Конкурс малюнків «Бібліотека очима дітей», захопив дітей, навіть батьків на передодні свята.Увагу користувачів до книжкового світу, що називається,«з порога», привертала яскрава виставка-інсталяція «Цей мудрий світ - бібліотека

  А у самій бібліотеці чекало чимало сюрпризів!  Бібліотекарі організували не нудні, а пізнавально-розважальні екскурсії по бібліотеці, зосередили увагу на тематичній виставці «Цей дивовижний світ бібліотеки». Під час рольової гри «Бібліотекар на годину» стояла черга попрацювати бібліотекарем на  абонементі. Маленькі читачі дізналися таємниці професії і все, що ховається по той бік бібліотечної кафедри не тільки в будні, а й в санітарні дні. У функції бібліотечних дублерів входило видача та прийом літератури від читачів, розстановка фонду та "пізнати всю красу санітарного дня".

Вікторина присвячена її величності Книгі, захопила всіх присутніх на святі.
Святковий День закінчився акцією  «Подаруй книгу бібліотеці». Було багато вітань, квітів, дарунків,посмішок. Дякуємо всім, хто оцінив плід нашої праці .


















Немає коментарів:

Дописати коментар