середу, 12 липня 2017 р.

Цікавого відпочиваючого літа з цікавою книгою в руках

Дружно літо зустрічаєм,
Теплим сонечком зігріте,
Відео-рекламу переглядаєм
І разом книжки читаєм.

     Усе на світі має свій початок.Давайте свої канікули розпочнемо з відео-реклами:"Щоб влітку не сумувати - вибирай,що почитати",яку підготувала для вас Побузька міська бібліотека для дітей.
     Книги,що вам пропонуються,дуже різні за змістом.На сторінках цих книг ви зустрінетеся зі смішними та кумедними історіями,випадками та стосунками.Усі книги і сумні ,і веселі водночас.Разом з героями книг ви будете страждати,переживати і захоплюватись.До вашої уваги представлені маловідомі книги:
    - А.Бондар "І тим,що в гробах".Ця книга доволі різножанрова.За сюжетом тут багато смертей,але її варто прочитати,щоб більше цінувати своє життя.
    - Т.Малярчук "Забуття".Ця книга вражає до глибини душі.Можливо прочитавши її кожен з нас стане добріший та мудріший,а ще зробить висновки зі свого життя.
    - А.Любка "Кімната для печалі".З цієї книги ви дізнаєтесь про різні сумні оповідки.У ній описана вся українська правда.
    - Р.Кешеля "Родаки".Головним героєм цієї книги є хлопчик Митрик,а прочитавши її ви досхочу насмієтесь зі стосунків підлітків з родиною.
    -М.Лівін "Бабине літо".У цій книзі ми знову поринемо у світ стосунків між батьками та дітьми,де безтурботний хлопчик проводячи канікули у бабусі і дідуся дізнається про розлучення батьків.
     Відео-рекламу переглянули:Вікторія Ткаченко,Ірина Ткаченко,Максим Ткаченко,Ліза Рогоза,Ліза Салтикова,Анна Арсланян,Дмитро Тодоренко,Кирило Тодоренко,Анна Шевченко,Карина Савчук,Артур Арделян,Віола Важинська.










Немає коментарів:

Дописати коментар