неділю, 7 травня 2017 р.

День Перемоги

   Історія – це людська пам’ять, вона нічого не забуває, ні доброго, ні поганого, все в неї на обліку, все передається с покоління з покоління. Відшуміли, відгриміли бої, згасли криваві заграви над рідною Вітчизною. Настала весна, весна Перемоги, радості і ...горя.
    Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями всі держави Антигітлерівської коаліції. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні. Напередодні свята Побузька міська бібліотека провела цикл заходів, спрямованих на висвітлення подвигу українського народу у роки  Другої світової війни. Успішно проходить  акція
« Прочитай  книгу про війну»,  яка  розпочалася з березня місяця, до Дня визволення Голованівщини  від  німецьких  окупантів . Відбулася  презентація книжкової  виставки – реквієму «Дорога подвигу лежить у вічність»  Патріотичний  десант , який пройшов під  гаслом «Зігріємо  турботою ветерана » привітав   ветеранів , працівників тилу та дітей війни з  святом  Перемоги . Наші   користувачі, учні  4- В класу, віршами , словами  вдячності  дякували  за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу. Теплою, зворушливою  та такою потрібною  була  ця  зустріч  двох  поколінь.













Немає коментарів:

Дописати коментар