суботу, 20 лютого 2016 р.

"Слава Україні! Героям - слава!"


 Людей,що піднялись на ці барикади,

 Ніщо не могло подолати!

 Ніякої сили не було у влади

Лиш страх,брудні гроші та грати…

                 
      Немає  майбутнього той народ, що не знає свого минулого. Пам’ять наша береже як радісні, так і сумні сторінки  історії. Такі, як події на Майдані. Революція  гідності довела усьому світу, що український народ – сильна, вільна і незалежна нація. Сьогодні сотні тисяч людей усього світу в скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Кров цих людей стала вироком для злочинної диктатури. Ця «Небесна Сотня» своїм життям викупили свободу для мільйонів українців і дала нам шанс збудувати нову демократичну правову державу.
    З нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні в Побузькій міській бібліотеці для дітей  ,в пам’ять про загиблих за майбутнє України представлена виставка-експозиція «Майдан, ти , Україні крила дав для злету».
Зі словами  подяки  Героям Небесної Сотні , учні 3 – В класу  Побузької ЗОШ І  - ІІІ ступенів розпочали годину спілкування  "Слава Україні! Героям - слава!". Маленькі патріоти  рідної України декламували вірші, виконували  улюблені пісні про рідну країну ,  про долі Героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну  Батьківщину . А разом з учнями 2 –А класу ми виготовляли обереги   для  учасників  АТО. Віримо , що частинки доброти дитячих сердець , що були вкладені  у виготовлені хрестики , збережуть життя нашим захисникам.






















Немає коментарів:

Дописати коментар