понеділок, 24 серпня 2015 р.

Вітаємо , неньку Україну!

                           Знову сонце ласкаве промінь свій посилає

                І степам, і долинам, і потокам гірським
                Моя Україна день новий зустрічає.
                Моя лагідна мати усміхається всім.                                                            Кожна людина завжди з великою любов'ю і душевним трепетом згадує місце, де народилася, де минуло її дитинство. То вогнище, маленька батьківщина кожної людини, де живуть мама, тато, бабуся, дідусь, сестри, брати. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас - вийде наша велика держава Україна. Що таке Україна?
Україна - це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, материнським теплом , мудрістю батька  і зрозуміло, талановитими людьми. Про  нашу Батьківщину – Україну, державні та народні символи  вели  ми з дітьми виховну бесіду « Наш стяг у золоті й блакиті майорить над  Незалежною Україною » 
      До  святкування  Дня Незалежності України в бібліотеці пройшла вікторина «Україна у моєму серці» .Діти з гордістю  відповідали  на питання вікторини  і довели,  що добре знають історію  України ,її історичне минуле і сучасне,шанобливо ставляться до символів держави, а головне те, що любить її. Готові служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни.
                  
















Немає коментарів:

Дописати коментар