середу, 11 березня 2015 р.

"Тарасові слова і досі світ хвилюють"

 
В історії завжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє і шанує людство . Минають віки , стираються написи на камені, тліють книги, руйнуються будівлі,але слово Шевченка - живе і вічне...
Провіснику волі ,великий Тарасе,
Справдилися думи пророчі твої,
Приймай же данину любові і шани
Від дітей української землі.
Вшановуючи пам'ять Т.Шевченка у бібліотеці пройшов конкурс  читання віршів  " Тарасові слова і досі світ хвилюють". Учасниками конкурсу стали  учні 1 - А класу.
Компетентне журі батьків у складі :Третяк Т., Казанюк М. та бібліотекаря Побузької міської бібліотеки для дорослих Менчук О. ,визначили переможців конкурсу. Важко членам журі було оцінювати конкурс. Адже діти всі гарно підготувалися, добре знали твори поета не зважаючи на маленький вік учасників.  Як же артистично, вдумливо  звучала поезія Т. Шевченка. Грамотами були нагороджені Третяк Ольга, Болдирєва  Настя, Руденко Валерія, Рябоконь Костя. Керівник класу Наумова Т.А. декламувала вірш"Зацвіла у долині ". Затамувавши подих учні слухали Тетяну Анатолівну.Діти переглянули в Інтернет - центрі бібліотеки мультфільми створені за творами Т. Шевченка.



 
 
 


 
 
 
 
 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар