четвер, 15 лютого 2018 р.

Урок мужності «Війна у пам’яті – біль у серці»

Усі хто вижив в страшнім бої.
Хто вистояв, у тій війні.
Для нас  Ви, істині герої,
як ті, що спочивають у землі.
   Героїзм, який проявили лю­ди, воюючи в Афганістані, – це приклад  мужності для підрос­таючого покоління, приклад слу­жіння Батьківщині. І пам’я­тати про подвиги афганців повинна кожна людина,особливо  ми українці. Адже  майже 3000  юнаків,батьків не повернулися до своїх матерів, дітей.
    Що ж то за країна, що завдала нам стільки болю, горя, смутку? Саме  про Афганістан,   його  традиції  ми   розпочали  урок  мужності «Війна у пам’яті – біль у серці» з наймолодшими  нашими читачами , учнями 2- В класу  Побузької  ЗОШ І – ІІІст.,класний  керівник  Чернійчук Т.А.  Дітям розповіли  про  наших   земляків, що не повернулися з тої війни,про односельців – інтерналістів ,  що проживать у нашому  селищі. Присутні з цікавістю переглянули  документальний фільм «Дорогами Афганістану» .
   Шановні ветерани-інтернаціоналісти! Прийміть найкращі побажання з нагоди 29-ої річниці закінчення бойових дій в Афганістані. Щастя, здоров’я, успіхів у всіх ваших справах!
Ми низько схиляємо голови перед  матерями і вдовами воїнів, які героїчно загинули.  Всім бажаємо миру, душевного спокою, злагоди, щастя, добробуту в нашому великому    домі   -  Україні!












Немає коментарів:

Дописати коментар