вівторок, 4 квітня 2017 р.

"Книгоманія - 2017"


    Переможці   ІІ етапу  Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія - 2017", продовжили змагання у районному відборі. Учасниками якого стали  учениця 6 класу  Капітанської ЗОШ  І – ІІ ступенів  - Ткаченко  Вікторія та   учень  7 –  А класу  Побузької ЗОШ І – ІІІ ступенів   - Мішин  Євген.  Дуже шкода . що на передодні виїзду до  смт. Голованівськ  , Женя захворів і не зміг приймати участі  у  конкурсі.
Діти на чолі з бібліотекарем, відповідально поставились до участі в читацькому змаганні Віка  гідно відповідала на поставлені запитання вікторини ,презентувала улюблену  книгу.
Всі учасники серйозно підготувалися до конкурсу та достойно змагалися за перемогу. Діти показали свій артистизм, кмітливість та розум, гарно та старанно захищали свою улюблену книгу. Компетентне журі в складі вчителів  , уважно слухали всіх присутніх конкурсантів, переглядали читацькі щоденники та результати вікторини. Журі довго радилося, аби визначити найкращих.    Вікторія перемогла  у вікторині , але до  І місця не хватило трохи більше сміливості. Сподіваємося ,що  на наступний  рік, обов’язково переможемо. Теплими словами привітали юних  книгоманів завідуюча  Голованівської  районної бібліотеки для дітей –  Коверко  О.О. та журі.    Всі переможці та учасники  конкурсу були нагороджені  призами. Жені , ми бажаємо  швидкого  одуження .






 

Немає коментарів:

Дописати коментар