вівторок, 8 січня 2013 р.


         Напередодні новорічних свят  в Побузькій бібліотеці для дітей урочисто відкрив свою роботу Інтернет - центр.Він став єдиною доступною , безкоштовною послугою скоритатися мережою Інтернет для власних потреб   громаді селища.
         Завдяки участі та перемозі бібліотеки  в Всеукраїнській програмі "Бібліоміст"бібліотека одержала 2 сучасних комп'ютера . Хлібом - сіллю зустрічала  почесних гостей   випускниця  Побузької ЗОШ І - ІІІ ступенів .наш постійний  користувач і помічник - Третяк  Ірина. Теплі слова привітання  до всіх   присутніх пролунали від голови селищної  ради  Павла Сергійовича Слободянюка та керівництва профспілки  Побузького феронікелевого комбінату. Саме їх   допомога та розуміння потреб біблотеки  допомогли нам здобути цю перемогу.  Самі найменші читачі , вихованці дитячого садочка "Ромашка",  на чолі керівника дитячого закладу Наталією Курбатовою та методистом Оленою Скоріною, веселими віршами  привітали бібліотеку зі святом.  
      Радо зустрічали присутні учнів місцевої школи . Вони показали чудові театралізовані сценівки про користь та шкоду    мережі - Інтернет . А вчителі   Наумова Тетяна та Ткачук Ірина  провели своєрідний майстер - клас з користувачами бібліотеки, показавши наочно всі плюси Інтернету.  Теплі вітання ми приймали від своїх колег  Будинку культури ПФК  - Ірини та Анатолія Запорожців вони наша постійна підтримка   та допомога у всіх починаннях.
       З подарунками прийшли вітати бібліотеку наші активісти , організатори дитячого читання - Ольга  Узенюк , Ніна Крохлальна, Марія Кілініч, Світлана   Іванованова.  Ми щиро дякували всім , хто не залишився байдужим до нашої радості і прийшов розділити її разом з нами.